Elegant black til mødre

Elegant

Vi setter oss alltid de høyeste målene med å designe og sy våre mammaklær. Dette var også tilfellet med Elegant-kolleksjonen. Vakre farger av tekstiler, høy kvalitet og unike snitt gjør at Elegant-kjoler er gjerne kjøpt av kvinner.

Kjoler fra denne kolleksjonen er unike fordi de passer både under graviditet og etter fødsel. Det innovative snittet og sydde overlapper i disse kjolene får kjolen til å passe figuren både under graviditet og etterpå. I tillegg er det ingen innsving rett under brystene, så det er ingen «pose»-effekten som unge mødre ofte klaget over.

Kjoler fra Elegant-kolleksjonen vil oppfylle sin rolle i det daglige, men også i situasjoner som krever eleganse. Hver av kjolene har en sjarmerende utringning som understreker bysten og 3/4 ermer. Selvfølgelig har vi i denne kolleksjonen ikke glemt vår innovative løsning som gjør amming enklere.

Leave a Reply