Beautiful

Da vi skapte denne kolleksjonen, tenkte vi på «daglig stil og eleganse». Denne originale designen som alltid er sydd med tradisjonelle metoder sikrer at hver ammende mor vil føle seg spesiell i tunikaene fra Beautiful-kolleksjon.

Perfekt skreddersydde kjoler fra Beautiful-kolleksjon garanterer effektiv gjemming av magen etter graviditet. Vi anser det som en stor suksess, for i mange samtaler med dere har vi hørt at dere vil få akkurat det. Til dette la vi til en gensestrikk og på den måten skapte vi denne fantastiske kolleksjonen.

Våre daglige tunikaer fra Amazing-kolleksjonen er i tillegg utstyrt med en sjarmerende utringning med ståkrage og vakre ermer. Selvfølgelig inkluderer Amazing-kolleksjonen også våre originale ideer om følelse av frihet under amming, i alle forhold. Elsk den fantastiske kolleksjonen slik vi gjør det!