Fancy dress

Fancy

Fancy er en gjennombruddskolleksjon for oss. Vi beveger oss bort fra enfargede design og går over til flerfargede damemote. Vi «klipper» fargene på en klassisk måte, i midjen for å sikre et ekstremt søtt snitt og få det til å passe vakkert på hver mamma.

I tillegg har vi også i Fancy-kolleksjonen vår originale overlapp. Overlappen blir større etter hvert som graviditetsmagen vokser og «avtar» når den ikke lenger er nødvendig etter fødselen. Mangelen på innsving rett under brystene eliminerer «pose-effekten» som unge mødre ofte klaget over.

Fancy-kolleksjonen er bra til arbeid, for en date eller et bryllup og takket være våre innovative kjole-glidelåser garanterer at det blir lett å amme babyen i enhver situasjon. La deg rive med av Fancy-kolleksjonen og føl deg fritt!