Delicate

Delicate

Kjoler fra Delicate-kolleksjonen er et svar på behovene til kvinner som krever eleganse og høy anvendbarhet. Slik ble denne kolleksjonen opprettet. Vi har kombinert tekstiler av høyeste kvalitet med fantastiske blonder. For dette fløyelsfôret, glidelåsen i siden og en vakkert snittet utringning – dette er Delicate -kjoler!

Vi bestemte oss for å få alle kjolene fra Delicate -kolleksjonen i et tidløst fargevalg og en unik figursydd passform. Slike løsninger gir ikke bare et elegant utseende, men understreker også feminine former. Denne kolleksjonen er klar for alt: til jobb, en date, et forretningsmøte eller et bryllup.

Selvfølgelig har vi i denne kolleksjonen ikke glemt vår innovative løsning for ammende mødre. Diskrete glidelåser på brystet lar dem amme babyen sin fritt. I tillegg er glidelåsene praktisk talt usynlige, så kjolen vil tjene etter at «melkeveien» er over.